telefon: +4 0254 548.072

Colaborarea cu Audit&Consulting
Grupul de consultanţă Audit&Consulting reuneşte o echipa de specialişti în domenii ca finanţe, contabilitate, resurse umane, marketing, tehnologia informaţiei, securitatea informației, conformitate, etc. Astfel, beneficiaţi de experienţa şi expertiza unui grup de elită capabil să soluţioneze cele mai complexe situaţii. Cu o experienţă individuală de peste 20 de ani, asociaţii parteneri gestionează un portofoliu important iar principiile colaborării se bazează pe profesionalism, exactitate şi onestitate. Audit&Consulting Retail SRL este membra a CECCAR Romania.
Avantajele externalizării serviciilor
• Reducerea si eficientizarea cheltuielilor;
• Reutilizarea si identificarea resurselor;
• Reducerea riscurilor operationale;
• Cresterea acuratetii si conformitatii;
• Eliminarea intarzierilor in raportare;
• Focusarea pe activitati constructive;
• Solutii specializate, dedicate si testate;
• Aplicatii integrate, puternice si flexibile;
• Asigurarea certa de garantii de risc...
Tarife personalizate.
Oferim o gama variata de servicii si solutii al caror tarif este personalizat si adecvat atat la volumul de activitate al companiei cât și la nivelul de complexitate si gradul de risc. In centrul atentiei noastre sunt clientii, astfel ca ii ajutam si prin pastrarea unui raport bun calitate – pret.
• Cereti acum o evaluare gratuita a serviciilor de care aveti nevoie!
Pentru a solicita o oferta de pret va rugam sa ne trimiteti un mail in care sa specificati urmatoarele date ale companiei dumneavoastra:
• obiectul de activitate;
• piata pe care activati;
• numarul de angajati;
• volumul activitatii;
• cifra de afaceri.
Tariful va fi stabilit dupa o intalnire si o negociere a termenilor si conditiilor. Valoarea finala a contractului va fi ajustata dupa evaluarea volumului de munca si dupa complexitatea lucrarilor si serviciilor contabile pentru care dvs ati optat.
Argumentele unei decizii intelepte
Suntem o echipa in care experienta si expertiza se impletesc armonios cu elanul tineretii noilor nostri colegi si sunt dubhlate de calmul, echilibrul si competenta seniorilor.Astfel, serviciile contabile pe care le oferim pastreaza principalele atribute care ne definesc: profesionalism, eficienta, punctualitate, expertiza, experienta. armonizarea cardului legislativ.
Garanții oferite partenerilor nostri
In afara experientei si vocatiei noastre, oferim clientilor garantia serviciilor efectuate in conformitate cu legislatia in vigoare, cu normele CECCAR ai carui membrii suntem si nu in ultimul rand, cu o polita de asigurare civila a carei valoare de grup este de 30.000 EUR pe eveniment (polita incheiata la Allianz Tiriac Asigurari S.A.).
Securitatea informațiilor
Serviciile de Business Continuity Plan asigura solutii complete de protectie a sistemului informatic. Solutiile Audit&Consulting incluse in planul de rezilienta la dezastre a sistemului IT, prin urmarirea obiectivele de restaurare a sistemului IT si de recuperare a datelor. Clientii Audit&Consulting au garantia controlului complet asupra datelor, a politicilor de salvare si a procesului de restaurare in caz de dezastre. GlobalEX Software asigura platforma IT completa (software specializat, servere, capacitatea de stocare si serviciile de comunicatii de date) si serviciile de suport IT.

Despre noi

Audit&Consulting reunește o echipă pluridisciplinară de specialișţi, venind în întâmpinarea oamenilor de afaceri și oferind un ajutor considerabil întreprinzătorilor și persoanelor cu profesiuni liberale.

Încheierea unor contracte comerciale avantajoase, rezolvarea unor probleme cu cel mai mic consum financiar și de timp, evitarea unor eventuale probleme comerciale, înțelegerea corectă a nouţăților legislative depind de alegerea dumneavoastră, decizie pe care noi o considerăm esențială în afaceri...

o abordare diferita