telefon: +4 0254 548.072

Instruirea personalului

Echipa noastră oferă o gamă diversificată de cursuri de instruire adaptate cerințelor de utilizare a sistemelor POS. Experiența tehnică a formatorilor asigură garanția implementări de succes în majoritatea mediilor de business...

Cursurile noastre de formare sunt concepute pentru a ajuta utilizatorii să devină autonomi și să poată utiliza la maximum de capabilitățile tehnice oferite de serviciile POS în mediile și arhitecturile lor specifice.
Ne actualizăm în mod constant cursurile de formare cu cele mai noi evoluții tehnice și inovații în domeniul sistemelor POS pe care le implementăm. Le recomandăm partenerilor și echipelor de instalare să dezvolte funcții de asistență pentru clienți. Cursurile oferă o combinație de cunoștințe teoretice și aplicații practice pentru a oferi participanților un set complet și evoluat de abilități. Abordarea noastră de formare față în față oferă o calitate ridicată a transferului de cunoștințe.  Oferim diferite niveluri de instruire, fiecare fiind validat printr-o verificare ulterioară.