telefon: +4 0254 548.072

Servicii de suport

in Home

Răspunsuri eficiente oferite în timp util pentru toate problemele tehnice privind utilizarea platformelor de vânzări. Am investit în tehnologie pentru ca echipele noastre de asistență tehnică să asigure servicii de calitate tuturor clienților....

Ne mândrim că am reușit să implementăm sisteme de automatizare a proceselor de vânzare în mai multe domenii de business. Avem acum capacitatea de a răspunde tuturor problemelor apărute în activitatea de exploatare curentă a dispozitivelor POS implementate de noi. Soluționăm cu succes inclusiv probleme de hardware atât în ceea ce privește utilizarea terminalelor de vânzări cât și a sistemelor de calcul. Avem foarte bune colabotări cu firme de profil care comercializează case de marcat și oferă suport pentru acestea. Ne mândrim cu în ceea ce R Garantăm răspunsuri rapide la toate solicitările și oferim asistență optimă pentru produsele și soluțiile noastre software.

Flexibili și atenție la detalii, ne propunem să menținem software-ul și echipamentele implementate în perfectă stare operațională și să garantăm calitatea și continuitatea serviciului. Audit&Consulting implementează sisteme POS durabile și oferă suport pe termen lung, oferindu-vă în permanență cele mai noi dezvoltări și inovații tehnice. Este garanția noastră de a asigura servicii complete în condiții de performanță.