telefon: +4 0254 548.072

Potrivit HG 773/2019, începând cu 01 ianuarie 2020 au apărut o serie de prevederi suplimentare în materia compensărilor bilaterale a datoriilor și creanțelor. Este interzisă în continuare utilizarea altor documente ...

Read More: Compensarea creanțelor și datoriilor comerciale

SMS Alert este un serviciu de tip "send machine" prin care Audit&Consulting trimite mesaje scurte cu rol informativ sau de atenționare. Mesajele se trimit in fucție de categoria de business, de termenele de efectuare a lucrărilor, de eventualele întârzieri în depunerea documentelor sau pur și simplu cu rol informativ.

Read More: SMS alert - Audit&Consulting

Bun venit la Audit&Consulting. Prin înregistrarea în lista de distribuție a fluxului de știri pe care-l transmitem, vei fi informat cu privire la o serie de noutăți referitoare la business și la legislația conexă.

Read More: Bun venit la Audit&Consulting
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Orice persoană vizată are dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de supraveghere, în special în statul membru în care își are reședința obișnuită, în care se află locul său de muncă sau în care a avut loc presupusa încălcare, în cazul în care consideră că prelucrarea datelor cu caracter personal care o vizează încalcă regulamentul (art. 77 RGPD).

Read More: Prelucrarea datelor cu caracter personal