telefon: +4 0254 548.072

Opiniile clienților noștri

A fost o adevarata placere sa lucrez cu echipa Audit&Consulting. Inca de la prima intalnire de afaceri, am stiut ca ne-am gasit un partener de incredere, atat in ceea ce priveste consultanta in afaceri, cat si in gestionarea situatiilor financiare. Ca tineri intreprinzatori, ne-am gasit un adevarat ghid in ceea ce priveste dezvoltarea unei afaceri, bazat pe comunicare, valori si principii puternic dezvoltate. Suntem mai mult decat incantati de colaborarea cu Audit&Consulting.

Ionut Constantinescu

Suntem foarte multumiti de modalitatea de colaborare. Intotdeauna am beneficiat de raspunsuri rapide si concise, documente transmise in termenele solicitate, o foarte buna intelegere a realitatilor de business si suport deplin al activitatii noastre.
Cand cautam un furnizor de servicii contabilitate cautam in primul rand siguranta si liniste in acest domeniu. Am ales Audit&Consulting fiind impresionati de caracterul lor meticulos, de modul grijuliu si atent in care gestioneaza toate chestiunile financiare si de invatarea continua in care se afla, dorind sa ramana mereu la curent cu noutatile legislative si economie. Stim acum ca situatia noastra contabila este bine gestionata iar riscurile au fost simtitor reduse.

Cristina