Tel/Fax: +4 0254 548.072
rozh-TWenfrdehuitrutr

2015

Avem 10 ani in cont!

Celebram primul deceniu de activitate prodigioasa in domeniul consultantei. 

„Celebrates its 10th Anniversary” prilej cu care extindem plaja de produse si servicii pe care grupul nostru de consultanta le ofera. Devvoltam noi capabilitati de stocare, prelucrare si arhivare a informatiei, aplicatii noi dedicate mediului de business si sisteme performante de analiza si predictivitate.
Construim impreuna imaginea online ca expresie a business-ului pe care il dezvoltati. Generam plus-valoare realiznd site-uri de diverse tipuri, actualizandu-le si promovandu-le. Noi intelegem ca prezenta online este in prim-planul comunicarii actuale si viitoare a companiilor, de aceea va oferim facilitati avansate si noi canale de comunicare in cadrul firmei, in relatia cu partenerii sau fata de clienti.
Valorile noastre compun baza unei culturi corporatiste propri. Toate acestea ne unesc dincolo de granitele conventionale. Conceptul nostru de business si strategiile pe termen mediu si lung sunt cele care ne determina actiunile. Politica noastra este de a dezvolta afaceri pe termen mediu si lung. Avem o viziune mai larga si suntem constienti de responsabilitatile noastre si de obligatiile fata de angajamentele asumate. Managementul executat cu profesionalism si concentrarea strategica pe cresterea sustinuta si dezvoltarea durabila, pe tehnologiile cele mai noi constituie fundamentul aplicarii politicilor noastre.
Deschiderea, respectul, toleranta si empatia culturala sunt caracteristicile indispensabile in dezvoltarea unor bunor relatii. Promovam un mediu de lucru independent si creativ, incurajand colaboratorii sa aiba initiativa si sa devina factori decisivi ai succesului. Pentru noi succesul este sinonim cu respectul fata de oameni, fata de parteneri si colaboratori si fata de cultura si natura acestora.

Ce spun clientii nostri

Colaborarea cu Audit&Consulting ne-a adus echilibrul pe care-l asteptam. De la prima intalnire am simtit ca discutam cu niste profesionisti. Au calmul, rabdarea, intelegerea  necesare sa ne asculte dar si intelepciunea de a ne oferi, cu eficienta, cele mai bune sfaturi. Ne consiliaza permanent si ne simtim protejati si in siguranta.

...firma de panificatie