Tel/Fax: +4 0254 548.072
rozh-TWenfrdehuitrutr

2016

Extindem capabilitatile!

Oferim o plaja mai ampla de produse si servicii orientate catre nevoile clientilor. 

Construim impreuna imaginea online ca expresie a business-ului pe care il dezvoltati. Generam plus-valoare realiznd site-uri de diverse tipuri, actualizandu-le si promovandu-le. Noi intelegem ca prezenta online este in prim-planul comunicarii actuale si viitoare a companiilor, de aceea va oferim facilitati avansate si noi canale de comunicare in cadrul firmei, in relatia cu partenerii sau fata de clienti.

Dezvoltam noi aplicatii bazate pe tehnologia sistemelor expert.

Un sistem expert (SE) este o aplicație complexă (un program software) care explorează o multitudine de cunoștințe date pentru a obține concluzii noi despre activități dificil de examinat, folosind metode asemănătoare cu experții umani. Un sistem expert poate avea succes la problemele fără soluție algoritmică deterministică.

Ce spun clientii nostri

Colaborarea cu Audit&Consulting ne-a adus echilibrul pe care-l asteptam. De la prima intalnire am simtit ca discutam cu niste profesionisti. Au calmul, rabdarea, intelegerea  necesare sa ne asculte dar si intelepciunea de a ne oferi, cu eficienta, cele mai bune sfaturi. Ne consiliaza permanent si ne simtim protejati si in siguranta.

...firma de panificatie