Tel/Fax: +4 0254 548.072
rozh-TWenfrdehuitrutr

Principalele aplicatii web oferite de Audit&Consulting - Legătura inteligentă cu afacerea ta! sunt Registratura  Enterprise®, Trezoreria  Enterprise®, Resurse Umane  Enterprise®,    HelpDesk  Enterprise®, KnowLedgeBase  Enterprise®, e-Agreement  Enterprise®, Intranet  Enterprise®, e-Learning  Enterprise®, e-Archive  Enterprise®, e-Commerce  Enterprise® la care se adauga solutiile de webdesign, gazduire web, SEO si promovare web, securitate web etc.
Aplicatiile sunt dezvoltate de subsidiara noastra GlobalEX Software - Solutii inovative pentru viitor.


Registratura
Trezoreria Resurse Umane
HelpDesk KnowLedgeBase
Act – este un termen general pentru orice înscris întocmit de o persoană fizică sau juridică consemnând situaţii de drept sau de fapt.Înregistrarea documentelor este una dintre operaţiunile primare desfăşurate pe tărâm arhivistic, de care depind alte activităţi, dar şi asigurarea identităţi documentelor. Sfera de cuprindere a impozitului pe venit, categoriile de venituri supuse impozitarii, identificarea corecta a cotelor, declararea acestora catre ANAF prin intocmirea corecta si transmiterea in termen, constituie unul din principalele elemente de potentare sau decimare a unui business.  TVA-ul reprezinta una din cele mai importante taxe prin valoare si complexitate. Sfera de aplicare, persoanele si operatiunile, faptul generator, exigibilitatea, teritorialitatea, bazele si cotele de impozitare, determinarea, regularizarea si rambursarea, facturile fiscale, termenele de plata, decontul de TVA. Un portal Help Desk este o resursă destinata să ofere clientului sau utilizatorului final, informații și asistență referitor la o companie sau la produsele ori serviciile acesteia. Scopul platformei Help Desk este, de obicei, de a prelua pentru depanare problemele sau de a oferii îndrumări cu privire la produse, servicii, etc. Noţiunea de "cunoaştere" poate fi definită în variate moduri. Spre deosebire de informaţie, noţiune centrală în informatică (de unde şi termenul de IT - "information technology" - "tehnologia informaţiilor"), cunoaşterea era, în acest domeniu, până de curând, specifică doar subdomeniului inteligenţei artificiale.
e-Agreement Intranet  e-Learning e-Archive e-Commerce
Dacă instituţia dumneavoastră emite şi gestionează autorizaţii (indiferent de tipul şi forma acestora) aveţi cu siguranţă nevoie de un sistem de urmărire a condițiilor, termenelor, exigibilităţii, valabilității acestora.  Enterprise® eAgreement soluţionează proble- mele legate de emiterea autorizațiilor, prelungirea sau modificarea lor, urmărirea scadentelo, etc. Intranetul este o rețea de comunicare asemănătoare Internetului, ce utilizează aceleași instrumente, în special browser-ele www.
Enterprise® CRM-Intranet este un sistem informatic integrat destinat managementului informațiilor şi resurselor companiilor de orice dimensiune, în vederea optimizării şi simplificării proceselor interne de business.
Lumea s-a schimbat, timpul pare ca s-a scurtat, iar metodele de invatare s-au adaptat la noile vremuri. Invatamantul eLearning vine ca o completare fireasca a nevoii de cunoastere intr-o societate informatizata.Modalitatea de prezentare si modul flexibil in care informatiile sunt puse la dispozitia cititorilor constituie avantajul suprem realizat intr-o maniera eleganta. Toţi creatorii şi deţinători de documente au datoria firească şi obligaţia legală de a construi compartimente de arhivă organizate în raport cu complexitatea şi volumul arhivei produse şi păstrate. Aceştia au şi alte obligaţii să stabilească  esponsabilităţile şi limitele de competenţă, să desemneze personalul apt să desfăşoare efectiv activitate arhivistică, etc. Comerțul electronic (în engleză: Electronic Commerce sau e-Commerce, este activitatea de cumpărare sau vânzare prin intermediul transmiterii de date la distanță, activitate specifică politicii expansive a marketingului companiilor comerciale. Prin intermediul Internetului se dezvoltă o relație de servicii și schimb de mărfuri între ofertant și viitorul cumpărător.