Tel/Fax: +4 0254 548.072
rozh-TWenfrdehuitrutr

Grupul de consultanta Audit&Consulting

Audit&Consulting - Legatura inteligenta cu afacerea ta!

  • Contabilitate si fiscalitate
  • Audit si conformitate
  • Personal si resurse umane
Find Out More ...

Oferim serviciii de contabilitate, fiscalitate, personal si resurse umane

  • Servicii prompte si certificate
  • Performanta si siguranta in executie
  • Servere performante, monitorizare permanenta
Find Out More ...

Securitatea informatiilor este una din prioritatile noastre

  • Baze de date
  • Suport tehnic IT
  • Dezvoltare IT
Find Out More ...

Misiunea Audit&Consulting

Ne dorim să fim recunoscuţi ca un partener de încredere puternic, stabil şi profitabil, un partener care livrează servicii profesionale în mod eficient şi creşte în mod dinamic.

Vrem să oferim o gamă completă de servicii de cea mai bună calitate, prin operarea într-o manieră prudentă şi transparentă şi prin cultivarea activă a inovaţiei. Ne bazăm succesul pe încrederea clienţilor construită prin înţelegerea nevoilor lor locale şi regionale, pe calitatea şi eficienţa tuturor serviciilor livrate. De asemenea, recunoaştem şi motivăm talentul, încrederea şi devotamentul angajaţilor noştri.
Audit&Consulting își concentrează forțele pentru a proteja, promova și sprijini interesele profesionale și comerciale ale partenerilor. Mai mult, Audit&Consulting se implică în continua dezvoltare a instrumentelor și serviciilor competitive, accelerand schimbarea si dinamizand piața.
Suntem un grup de consultanta care ofera servicii financiare integrate in urmatoarele domenii: contabilitate, audit si conformitate, fiscalitate, resurse umane si salarizare, antreprenoriat. Standardele ridicate se aplica fiecarui aspect al activitatii noastre: servicii si produse de calitate, investitii in infrastructura, conceptul de abordare consultativa, existenta multiplelor canale de distributie a produselor si serviciilor noastre, inovare constanta in ceea ce priveste produsele, solutii alternative sau personalizate nevoilor specifice ale clientilor nostri.
Misiunea firmei noastre este de a oferi fiecarui client:
- solutiile contabile si fiscale care sa il sprijine in indeplinirea obiectivelor de business
- baze solide pentru fundamentarea deciziilor de management
- optiuni pentru a optimiza cash flow-ul si a sustine finantari avantajoase, care sa sprijine dezvoltarea afacerii.
Principiile solide, grija si respectul de care dam dovada definesc Audit&Consulting. Promisiunea noastra este de a indeplini intotdeauna orice angajament asumat, atingand mereu obiectivele pe care si le propune fiecare client ce beneficiaza de serviciile noastre de contabilitate, audit si conformitate, fiscalitate, resurse umane si salarizare, antreprenoriat, control financiar. Suntem condusi de valori care confera incredere si ne consolidam abordarile noastre pe eficienta, profesionalism, promptitudine, initiativa, inventivitate cu respectarea stricta a elementelor de legalitate si conformitate.
Trasatura definitorie a Audit&Consulting este gradul maxim de implicare in rezolvarea problemelor cu care se confrunta fiecare client. Astfel, profesionalismul si creativitatea vin de la sine. Pentru a obtine performante este nevoie de un sistem de pregatire permanenta si instruire a angajatilor. De aceea investim constant in noi insine, iar tot ceea ce acumulam se intoarce catre clienti, sub forma celor mai eficiente solutii pentru fiecare in parte.