Tel/Fax: +4 0254 548.072
rozh-TWenfrdehuitrutr

Grupul de consultanta Audit&Consulting

Audit&Consulting - Legatura inteligenta cu afacerea ta!

  • Contabilitate si fiscalitate
  • Audit si conformitate
  • Personal si resurse umane
Find Out More ...

Oferim serviciii de contabilitate, fiscalitate, personal si resurse umane

  • Servicii prompte si certificate
  • Performanta si siguranta in executie
  • Servere performante, monitorizare permanenta
Find Out More ...

Securitatea informatiilor este una din prioritatile noastre

  • Baze de date
  • Suport tehnic IT
  • Dezvoltare IT
Find Out More ...

Oferim serviciii de contabilitate, fiscalitate, personal si resurse umane

Suntem o companie dedicata din punct de vedere profesional, iar etica de care dam dovada indeplineste cu succes cele mai inalte criterii financiar-contabile si de management.
Suport continuu: dedicatie si asumare Acest fapt inseamna ca veti avea o persoana dedicata care va prelua problemele, propunerile, intrebarile si in cel mai scurt timp va va furniza raspunsurile.
Ne vom asigura intotdeauna ca la sfarsitul fiecarei perioade de analiza veti intra in posesia unui raport personalizat, care va cuprinde informatii cu privire la modul in care activitatea economica desfasurata genereaza profit precum si referitor la situatiile de personal si resurse umane.
Vom asigura intotdeauna sprijinul necesar clientilor nostri pentru a sustine o colaborare de lunga durata bazata pe incredere si respect.
Promovam cu pasiune calitatea serviciilor noastre, pentru ca in fiecare actiune a noastra urmarim cresterea avantajului competitiv pe care clientii nostri il au ca rezultat al colaborarea cu noi.

Angajament
Echipa noastra experimentata si dedicata va va oferi intotdeauna toate informatiile necesare. Pentru firmele in curs de constituire sau pentru cele deja constituite oferim servicii de consultanta in contabilitate, fiscalitate, management, personal si resurse umane astfel incat sa fiti intotdeauna multumiti de calitatea serviciilor precum si de sprijinul pe care il oferim in mod continuu.

Integritate
Apreciem business-ul dumneavoastra precum si increderea pe care o acordati Audit&Consulting. Ne aratam integritatea in fiecare decizie manageriala adoptata, precum si in modul in care intelegem sa tratam relatiile de colaborare cu toti partenerii (clientii) nostri.

Responsabilitate
Luam in serios toate actiunile noastre si suntem in permanenta constienti de repercursiunile activitatilor desfasurate, cu atat mai mult cu cat urmarim intotdeauna interesele clientilor nostri. Pentru ca activam in domeniul serviciilor, succesul nostru este inradacinat in satisfactia si performanta angajatilor nostri, tocmai de accea ne-am si asumat responsabilitatea pentru stimularea dezvoltarii profesionale permanente a propriilor angajati.