Tel/Fax: +4 0254 548.072
rozh-TWenfrdehuitrutr

Grupul de consultanta Audit&Consulting

Audit&Consulting - Legatura inteligenta cu afacerea ta!

 • Contabilitate si fiscalitate
 • Audit si conformitate
 • Personal si resurse umane
Find Out More ...

Oferim serviciii de contabilitate, fiscalitate, personal si resurse umane

 • Servicii prompte si certificate
 • Performanta si siguranta in executie
 • Servere performante, monitorizare permanenta
Find Out More ...

Securitatea informatiilor este una din prioritatile noastre

 • Baze de date
 • Suport tehnic IT
 • Dezvoltare IT
Find Out More ...

Garantii

Beneficiem de certificari si recunoasterea principalelor organisme care reglementeaza piata serviciilor de consultanta pe care le oferim. Astfel, garantia serviciilor noastre este dublata de certificarea corpului profesional din care facem parte...

Read More

Grupul de consultanta Audit&Consulting

Colaborarea cu Audit&Consulting
Avantajele externalizarii serviciilor
Tarife personalizate
Oferim o gama variata de servicii si solutii al caror tarif este personalizat si adecvat atat la volumul de activitate al companiei, la nivelul de complexitate si gradul de risc. In centrul atentiei noastre sunt clientii, astfel ca ii ajutam si prin pastrarea unui raport bun calitate – pret.
Cereti acum o evaluare gratuita a serviciilor de care aveti nevoie!
Pentru a solicita o oferta de pret va rugam sa ne trimiteti un mail in care sa specificati urmatoarele date ale companiei dumneavoastra:
 • Obiectul de activitate;
 • Piata pe care activati;
 • Numarul de angajati;
 • Volumul activitatii;
 • Cifra de afaceri.
Tariful va fi stabilit dupa o intalnire si o negociere a termenilor si conditiilor. Valoarea finala a contractului va fi ajustata dupa evaluarea volumului de munca si dupa complexitatea lucrarilor si serviciilor contabile pentru care dvs ati optat.
Argumentele unei decizii intelepte
Suntem o echipa in care experienta si expertiza se impletesc armonios cu elanul tineretii noilor nostri colegi si sunt dubhlate de calmul, echilibrul si competenta seniorilor.Astfel, serviciile contabile pe care le oferim pastreaza principalele atribute care ne definesc: profesionalism, eficienta, punctualitate, expertiza, experienta. armonizarea cardului legislativ.
Garantiile oferite partenerilor nostri
In afara experientei si vocatiei noastre, oferim clientilor garantia serviciilor efectuate in conformitate cu legislatia in vigoare, cu normele CECCAR ai carui membrii suntem si nu in ultimul rand, cu o polita de asigurare civila a carei valoare de grup este de 30.000 EUR pe eveniment (polita incheiata la Allianz Tiriac Asigurari S.A.).
Garantia pastrarii informatiilor
Serviciile de Business Continuity Plan asigura solutii complete de protectie a sistemului informatic. Solutiile Audit&Consulting incluse in planul de rezilienta la dezastre a sistemului IT,  prin urmarirea obiectivele de restaurare a sistemului IT  si de recuperare a datelor. Clientii Audit&Consulting au garantia controlului complet asupra datelor, a politicilor de salvare si a procesului de restaurare in caz de dezastre. GlobalEX Software asigura platforma IT completa (software specializat, servere, capacitatea de stocare si serviciile de comunicatii de date) si serviciile de suport IT.

Despre noi

Audit&Consulting reunește o echipă pluridisciplinară de specialișţi, venind în întâmpinarea oamenilor de afaceri și oferind un ajutor considerabil întreprinzătorilor și persoanelor cu profesiuni liberale. Încheierea unor contracte comerciale avantajoase, rezolvarea unor probleme cu cel mai mic consum financiar și de timp, evitarea unor eventuale probleme comerciale, înțelegerea corectă a nouţăților legislative depind de alegerea dumneavoastră, decizie pe care noi o considerăm esențială în afaceri...