Tel/Fax: +4 0254 548.072
rozh-TWenfrdehuitrutr

Acreditari

   

Suntem membrii ai CECCAR Romania.

Astfel, mandatul nostru se derulează în conformitate cu prevederile OUG 65/1998, ale Legii contabilităţii, normelor şi procedurilor de lucru emise de corpul profesional contabil şi ale codului etic profesional.

Suntem certificaţi AJA

Anglo Japanese American Registars. Astfel, ne bucurăm de o bună instruire, şi experţiză în domeniul calităţii şi conformităţii serviciilor pe care le oferim.

Oferim garanţii solide şi certificate

Garantia noastra de răspundere civilă pentru activitatea prestată este de 30.000 EUR pe eveniment. Ne bucurăm de încrederea asiguratorului nostru Allianz Tiriac Asigurari care ne-a oferit plafonul maxim ce se poate acorda firmelor de contabilitate.

Comunicare

In relaţia cu instituţiile abilitate ale statului (ANAF, Inspecţia Muncii, ITRSV, etc.) comunicarea se realizează predilect informatic. Clienţilor noştri le transmitem periodic informări cu privire la situaţia financiar-contabilă, elemente de risc operaţional de conformitate sau legislative.

Cautam cu atentie

Scopul nostrum este de a identifica toate elementele de risc operational. In analiza de conformitate evaluam raportul de cauzalitate intre diferitele elemente ale procesului de busines.

Propunem masuri si solutii

Ele au ca scop eficientizarea activitatii regularizarea fluxurilor. Informatiile furnizate de noi optimizeaza procesele si reduc riscul operational ajutând în luarea deciziilor.

   

Audit&Consulting

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic la 0254-548.072.