Tel/Fax: +4 0254 548.072
rozh-TWenfrdehuitrutr

Audit&Consulting - Legatura inteligenta cu afacerea ta!

Suntem o companie dedicata din punct de vedere profesional, iar etica de care dam dovada indeplineste cu succes cele mai inalte criterii de analiza profesionala in domeniul financiar-contabil si in management. Audit&Consulting este pregatita sa ofere servicii si solutii pentru problemele de contabilitate, fiscalitate, conformitate, personal si resurse umane cu care se confrunta clientii nostri. Garantam ca echipa noastra intocmeste si va trimite corect si la timp documentele si raportarile obligatorii. Va asiguram ca dosarele si registrele sunt complete si ca toate declaratiile sunt corecte si depuse in termenele legale.


Principalele servicii de salarizare si resurse umane oferite de Audit&Consulting - Legătura inteligentă cu afacerea ta!
Servicii de contabilitate in Petrosani, Petrila, Vulcan, Lupeni, Uricani, Aninoasa si in toate localitatile din proximitatea Vaii Jiului prin Audit&Consulting.

Recrutare si angajare Evaluarea personalului Salarizare Dosarul de personal Norme si regulamente
Recrutarea este un proces laborios care necesita timp si resurse. In multe companii recrutarea nu se face de personal specializat si din acest motiv se confrunta cu fluctuatie de personal sau cu personal care nu se ridica la nivelul standardelor companiei. Evaluarea performanţelor profesionale individuale are ca scop aprecierea obiectivă a activităţii personalului, prin compararea gradului de îndeplinire a obiectivelor şi criteriilor de evaluare stabilite pentru perioada respectivă cu rezultatele obţinute în mod efectiv. Salarizarea este unul dintre procesele cel mai des externalizate in intreaga lume. Preluam aceasta sarcina asigurandu-ne ca ea se deruleaza in conditii de certificare si cu un excelent raport intre criteriile de calitate impuse (atat de mediul legislativ cat si de profesia noastra) si pretul de cost. Legislația muncii obligă fiecare angajator să întocmească un dosar personal pentru fiecare salariat, pe care să-l actualizeze ori de câte ori este necesar.Oferim toata gama de formulare de resurse umane, de la angajarea si pana la incetarea salariatilor. Formularele sunt personalizate si actualizate. Fiecare companie, prin actiunile pe care le interprinde, urmareste eficientizarea metodei de lucru cu scopul de a obtine performanta. Concretizarea performantei se face si prin prin intermendiul normelor si  a procedurilor de lucru (fise de post, norme specifice, politici si proceduri, regulamente interne).
Consultanta HR Administrare personal  Calculul taxelor salariale Consultanta HR Plata salariilor prin banca
Informarea permanenta cu noutatile legislative care privesc salarizarea si compartimentul de resurse umane (taxele si contributiile aferente salariilor, cat si legislatia muncii). Consultanta HR implica multe responsabilitati, drepturi si obligatii pentru ambele parti dar asigura un cadru securizat al derularii activitatii. Metodele folosite de firma noastra de resurse umane in activitatea de administrare personal sunt inovative,  persuasive dar mai presus de toate sunt in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Administrarea de personal nu inseamna doar angajarea unui salariat si incheierea unui contract de munca. Asiguram  corectitudinea garantata a calcului salarial a taxelor asimilate salariilor. Urmarim sa fie respectate termenele de raportare si declarare a contributiilor sociale si a taxelor de salarii iar ulterior transmitem informari cu privire la termenele de plata si cuantumul acestora. Intocmim statul de plata si fisele de plata (fluturasi). Suntem pregatiti sa va oferim solutii si servicii pentru problemele de personal cu care va confruntati. In parteneriat cu noi veti puteti evita desele erori care se fac in aplicarea prevederilor legale, evitand urmarile neplacute ale unor astfel de greseli: amenzi, pierderi financiare, conflicte de munca, procese interminabile. Avantajele angajatorilor se referă la optimizarea costurilor legate de sistemul de plată a salariilor prin reducerea cheltuielilor referitoare la casierii, securitate sau transport.
Condiţiile sunt negociate cu fiecare angajator în parte şi ţin seama de numărul şi veniturile angajaţilor precum iar noi asiguram suport pentru plata salariilor prin banca.