Tel/Fax: +4 0254 548.072
rozh-TWenfrdehuitrutr
×

Mesaj

Failed loading XML... Space required after the Public Identifier SystemLiteral " or ' expected SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) vrea să lanseze, în mai, apeluri de proiecte pe Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) în valoare totală de aproximativ 6,7 miliarde euro, potrivit datelor publicate pe site-ul instituției.

Read More: Proiecte de 6,7 miliarde euro

Potrivit Eurostat, Uniunea Europeană a înregistrat o creștere economică de 1,7%, în primul trimestru al anului 2016

Read More: Economia Uniunii Europene creste!

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) va deschide o nouă sesiune de înregistrare a cererilor pentru finanțare privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru spijinirea investițiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea locurilor de muncă, se arată într-un anunț publicat pe site-ul instituției.

Read More: 250 milioane lei pentru spijinirea investițiilor

Principalele formalități vamale vor fi simplificate, începând cu data de 1 mai 2016, ca urmare a intrării în vigoare a "Codului vamal al Uniunii" și a reglementărilor complementare, se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri (MECRMA), remis sâmbătă AGERPRES.

Read More: Simplificarea formalităților vamale în UE

Bonurile fiscale emise în data de 24 februarie, cu o valoare de 934 lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea specială de Paști a Loteriei bonurilor fiscale de luni.

Read More: Bonurile fiscale câștigătoare de Pasti