Tel/Fax: +4 0254 548.072
rozh-TWenfrdehuitrutr

Legatura inteligenta cu afacerea ta!

Support Services Contabilitate

Servicii de contabilitate in conformitate cu reglementarile CECCAR ai carei membrii suntem [...]

Responsive Design Audit intern

Activitati de examinare obiectiva a activitatiilor in scopul furnizarii unei evaluari privind riscul [...]

How To Conformitate

Analiza proceselor interne si ulterior definirea si implementarea politicilor si procedurilor aplicabile [...]

Support Services Expertize contabile

Profesionalism si impartialitate in lucrarile de expertiza contabila judiciara si extrajudiciara  [...]

Unlimited Colors Fiscalitate

Servicii privind armonizarea contabilitatii cu legislatia fiscala si armonizarea cadrului legislativ [...]

HTML5 and CSS3 Refacerea contabilitatii

Servicii de reconstructie si refacere a contabilitatii cu depunerea decla- ratiilor, privind recalcularea

Typography Personal si salarizare

Servicii complete de angajare, salarizare, evaluare si asigurarea conformitatii in HR [...]

Highly Customizable Garantarea serviciilor

Garantia noastra pentru malpraxis este de 30.000 EUR pe eveniment (prin Allianz Tiriac Asigurari) [...]

Principalele servicii de consultanta fiscala oferite de Audit&Consulting - Legătura inteligentă cu afacerea ta!
Servicii de contabilitate in Petrosani, Petrila, Vulcan, Lupeni, Uricani, Aninoasa si in toate localitatile din proximitatea Vaii Jiului prin Audit&Consulting.


Consultanta fiscala
Impozitul pe venit TVA Contributii sociale Deductibilitati
Taxele si impozitele au devenit o problema din ce in ce mai importanta pentru firmele din Romania. Organizatiile, indiferent de marimea lor, sunt din ce in ce mai expuse noilor trenduri in regulamentul fiscal, atat local cat si global. Consultanta fiscala devine extrem de importanta in acest context. Sfera de cuprindere a impozitului pe venit, categoriile de venituri supuse impozitarii, identificarea corecta a cotelor, declararea acestora catre ANAF prin intocmirea corecta si transmiterea in termen, constituie unul din principalele elemente de potentare sau decimare a unui business.  TVA-ul reprezinta una din cele mai importante taxe prin valoare si complexitate. Sfera de aplicare, persoanele si operatiunile, faptul generator, exigibilitatea, teritorialitatea, bazele si cotele de impozitare, determinarea, regularizarea si rambursarea, facturile fiscale, termenele de plata, decontul de TVA. Calculam atent, corect si complet valoarea contributiilor sociale si informam cu regularitate firmele si pe administratorii acestora. Contribuţia la bugetul asigurărilor sociale pentru şomaj, alături de contribuţia de asigurări sociale de sănătate (CASS) şi contribuţia de asigurări sociale de stat (pensie – CAS) este obligatorie. Printr-o abordare strategica si o cunoastere foarte buna a diverselor industrii, echipa noastra de specialisti va ajuta sa va mentineti in mediul competitiv, in conformitate cu reglementarile fiscale in vigoare. Deductibilatile si aplicarea corecta a lor este unul din dezideratele noastre.
 Consultanta antreprenoriala Impozitul pe profit  Taxarea inversa Impozite salariale Taxele aplicabile
Servicii dedicate antreprenorilor sub forma de intalniri informale si sesiuni de lucru, servicii de consultanta si asistenta antreprenoriala pentru evaluarea fezabilitatii ideii sau a afacerii in derulare, planificarea afacerii si elaborarea planului de afaceri antreprenorial, organizarea sau optimizarea managementului financiar al afacerii. Sunt obligate la plata impozitului pe profit persoanele juridice romane si cele care desfasoara activitate prin intermediul unui sediu permanent in Romania. Calculul corect al acestuia tinand cont de impunerile si deductibilitatile legale reprezinta o abordare unitara in cadrul serviciilor prestate de Audit&Consulting. Taxarea inversa, ca mecanism fiscal, presupune ca, in anumite conditii, obligatia de a aplica TVA pentru o anumita tranzactie se muta de la furnizor la cumparator. In cele mai multe cazuri, concomitent cu aceasta obligatie, ia nastere si dreptul cumparatorului de a deduce aceasta TVA. Noi va asiguram suport si consultanta. In Romania fiecare angajat si angajator contribuie la bugetul asigurarilor sociale, la fondul de sanatate, la fondul pentru somaj precum si la bugetul de stat, prin impozitul pe salarii.Impozitul lunar pe salarii reprezinta un impozit final datorat de angajati, insa legea ii obliga pe agentii economici sa efectueze operatiunile de calcul, retinere si plata. Urmarim atent specificul fiecarei activitati si schimbarile legislative astfel incat sa oferim clientilor nostri garantia unui calcul corect si complet. Ne consiliem clientii in a intelege sensul si modalitatea de calcul a tuturor taxelor platite de ei. Suntem interesati sa identificam parghiile fiscale si modalitatea de aplicare a acestora in beneficiul cresterii sigurantei.