Tel/Fax: +4 0254 548.072
rozh-TWenfrdehuitrutr

Cine suntem?

Audit&Consulting reunește o echipă pluridisciplinară de specialișţi,Centrul de consultanță Audit&Consulting reunește profesioniști din mai multe domenii astfel încât oferta de produse și servicii să fie cu mult diversificată. Sub numele Audit&Consulting veți regăsi o echipa de specialiști cu experiența relevanta, dornici și pregătiți să vină în întâmpinarea diverselor situații cu care vă confruntați, prin oferirea unor soluții individualizate, pentru a asigura succesul și performanța afacerii pe care o conduceți. Audit&Consulting se angajează în a deveni aliatul dumneavoastră de încredere iar beneficiul se va simții în afacerea pe care o aveți.
Pentru clienții care sunt în căutarea unui serviciu externalizat de consultanța și contabilitate, Audit&Consulting, firmă contabilitate din Petroșani vă oferă servicii de contabilitate, servicii de salarizare și de personal, înființări de firme, servicii de audit, servicii de consultanță fiscală, servicii de consultanță în afaceri, servicii de consultanță pentru obținerea de fonduri nerambursabile, consultanță în domeniul IT, producție de software dedicat, editare pagini web și magazine virtuale, etc.
Avem toate acreditările necesare și parteneriate cu firme de profil. Soluțiile noastre sunt cuprinzătoare și variate, apte să genereze un avantaj net într-o piață destul de complexă și dificilă. Consilierea noastră nu este limitativă. Asigurăm consultanță și intermediere de afaceri pe probleme juridice și fiscale, de contabilitate sau IT, management sau marketing, studii de piață sau lansari de produs, tehnici de promovare sau politici, norme ori proceduri. Reacționăm rapid și mai eficient la orice sarcină, mare sau mică în încercarea noastră perpetuă de a scurta distanțele și timpul, facilitând clienților noștri atingerea scopurilor comerciale cu un consum minim de resurse.