telefon: +4 0254 548.072

Joomla Template

Definirea reperelor privind misiunea, viziunea și valorile organizației noastre a reprezentat un pas esential in definirea identitatii Audit&Consulting. Viziunea si misiunea sunt linii directoare pentru intreaga noastra activitate, care exprima ceea ce dorim sa devenim si ce directii trebuie sa urmam. Valorile stabilesc coordonatele principale ale comportamentului nostru fata de clienti, colaboratori, competitori si colegi.

Read More: Misiune, viziune, valori

Suntem firma de consultanta in management

care ofera clientilor un intreg set de produse si servicii specializate: managementul afacerilor, financiar-contabilitate, marketing, IT, resurse umane, juridic. Pe parcursul existentei am acumulat experienta in mai multe misiuni fapt pentru care acum avem o anumita expertiza si recunoastere. Clientii nostri sunt firme romanesti din domenii diferite. Avem o echipa tânara si entuziasta de angajati permanenti (economisti, juristi, ingineri, contabili) - care au abilitatile si competentele necesare acestei profesii. Detinem echipamente si programele software specifice, materiale multimedia, o parte a acestora fiind productie proprie sau in colaborare cu partenerii nostri.

Read More: Noi ca echipă

Permanenta actualizare a instrumentelor noastre si procesul continuu de invatare si armonizare la cerintele pietei ne permit sa avem o abordare flexibila si sa ridicam standardele serviciilor oferite clientilor nostri.
Avantajele calitative pe care le oferim sunt: pregatire formala de specialitate la un inalt nivel, experienta anterioara concreta de lucru in diferite organizatii, multi ani de experienta in consultanta in management, cunoasterea aprofundata a specificitatii economice romanesti. Experienta avuta ne recomanda pentru implicarea in proiecte complexe precum evaluarea si restructurarea companiilor, studii de marketing si fezabilitate, proiecte de finantare etc.

Read More: Experiență