telefon: +4 0254 548.072

SMS Alert este un serviciu de tip "send machine" prin care Audit&Consulting trimite mesaje scurte cu rol informativ sau de atenționare. Mesajele se trimit in fucție de categoria de business, de termenele de efectuare a lucrărilor, de eventualele întârzieri în depunerea documentelor sau pur și simplu cu rol informativ.

Read More: SMS alert - Audit&Consulting
Sanctiuni privind casele de marcat

Prin Ordonanta de urgenta nr. 28 din 25 martie 1999 (R2)Ordonanta de urgenta nr. 28 din 25 martie 1999 (R2) privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, completata cu Norma metodologica din 18 aprilie 2003 (*r)Norma metodologica din 18 aprilie 2003 (*r) sunt stabilite obligatiile si metodologia de lucru. Prezentam (in sinteza) sanctiunile potrivit legii...

Read More: Sanctiuni privind casele de marcat
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Orice persoană vizată are dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de supraveghere, în special în statul membru în care își are reședința obișnuită, în care se află locul său de muncă sau în care a avut loc presupusa încălcare, în cazul în care consideră că prelucrarea datelor cu caracter personal care o vizează încalcă regulamentul (art. 77 RGPD).

Read More: Prelucrarea datelor cu caracter personal
Documentele obligatorii in cazul unui control

V-ati intrebat probabil, nu o data, avand in vedere legislatia in domeniu, stufoasa si in continua schimbare, care sunt jurnalele, deciziile si alte rapoarte obligatorii in cadrul unei firme? In cazul unui control de fond care sunt actele/documente/deciziile care va pot fi solicitate?

Read More: Documentele obligatorii in cazul unui control