telefon: +4 0254 548.072

Experiență

Permanenta actualizare a instrumentelor noastre si procesul continuu de invatare si armonizare la cerintele pietei ne permit sa avem o abordare flexibila si sa ridicam standardele serviciilor oferite clientilor nostri.
Avantajele calitative pe care le oferim sunt: pregatire formala de specialitate la un inalt nivel, experienta anterioara concreta de lucru in diferite organizatii, multi ani de experienta in consultanta in management, cunoasterea aprofundata a specificitatii economice romanesti. Experienta avuta ne recomanda pentru implicarea in proiecte complexe precum evaluarea si restructurarea companiilor, studii de marketing si fezabilitate, proiecte de finantare etc.

Orice persoana care activeaza in acest domeniu devine imediat constienta ca legislatia fiscala romaneasca este una extrem de complexa, fiind diferita de standardele internationale insa tinzand spre armonizare cu legislatia europeana in domeniu. De aceea acest domeniu trebuie abordat mereu cu profesionalism, indiferent de natura spetei in cauza.
Audit&Consulting are o experienta substantiala in domeniul fiscalitatii, actionand atat pentru clienti romani cat si pentru straini. Activitatea noastra acopera aspecte precum: planificarea fiscala pentru societati comerciale, concepere de scheme fiscale individuale pentru rezidentii straini, etc. Gratie solidei noastre experiente, oferim solutii legale pentru repatrierea profitului, pentru maximizarea investitiilor si diminuarea taxelor aferente societatiilor comerciale.