telefon: +4 0254 548.072

Misiune, viziune, valori

Definirea reperelor privind misiunea, viziunea și valorile organizației noastre a reprezentat un pas esential in definirea identitatii Audit&Consulting. Viziunea si misiunea sunt linii directoare pentru intreaga noastra activitate, care exprima ceea ce dorim sa devenim si ce directii trebuie sa urmam. Valorile stabilesc coordonatele principale ale comportamentului nostru fata de clienti, colaboratori, competitori si colegi.

Misiune
Vrem sa oferim o gama completa de servicii specializate de cea mai buna calitate, prin operarea într-o maniera prudenta si transparenta si prin cultivarea activa a inovatiei fără a ne abate de la reguli și norme. Ne bazam succesul pe încrederea clientilor construita prin întelegerea nevoilor lor pe calitatea si eficienta tuturor serviciilor livrate. De asemenea, recunoastem si motivam talentul, încrederea si devotamentul angajatilor nostri.
 
Viziune
Sa fim recunoscuti ca un partener puternic, stabil si profitabil în servicii specializate catre firmele de marime mica si medie, un partener care administreaza eficient, creste în mod dinamic si se implica puternic în parteneriate si in programe de responsabilitate sociala.

Valori
Excelenta  - oferim servicii la un inalt grad de profesionalism si reusim sa le adaptam nevoilor specifice ale clientilor nostri. Facem acest lucru cu pasiune, profesionalism, dedicare si ne folosim de indelungata experienta si de expertiza noastra in furnizarea serviciilor. Performanta ne motiveaza si abordam orice activitate cu un profesionalism. 
Integritate si respect  - suntem corecti si responsabili, aratand respect pentru societate, partenerii si consumatorii nostri.
Eficienta  - intotdeauna ne luptam sa indeplinim telurile pe care ni le-am propus. Facem asta in folosul partenerilor nostri si al nostru
Inovatie  - cream valoare prin idei, produse, servicii, prin noi modalitati de colaborare si comunicare cu clientii si partenerii nostri dorindu-ne sa avem capacitatea de a oferi mereu produse si servicii noi care sa creeze avantajul colaborarii cu Audit&Consulting. Ne straduim sa fim inovatori, sa imbunatatim continuu afacerea noastra si pe noi insine dar mai ales sa oferim un avantaj competitiv major tuturor clientilor nostri.
Flexibilitate  - avem abilitatea de a ne adapta strategiile, deciziile si actiunile in functie de circumstante dar de fiecare data vom respecta litera si spiritul legii.
Parteneriat - ne angajam ca partener de cursa lunga in relatia cu fiecare membru al echipei noastre, cu clientii, partenerii si colaboratorii nostri.
Spirit de echipa - incurajam dezvoltarea profesionala, imbunatatirea cunostintelor si transmiterea acestora la nivelul intregii organizatii.Audit&Consulting este mai mult decat un loc de munca, este o echipa fata de care ne simtim atasati, implicandu-ne cu tot sufletul in ceea ce facem.
Creativitate - creem si asiguram membrilor echipei noastre oportunitati de a-si dezvolta si pune in valoare abilitatile si creativitatea. Angajatii nostri dau valoare companiei si participa în mod esential la succesul acesteia, fiind împreuna responsabili pentru îndeplinirea misiunii noastre.
Calitate - recunoastem calitatea, motivarea si performanta ca factori principali în atingerea succesului. Ne este recunoscuta performanta,iar cel mai bun ne conduce spre succes.
Stabilitate - ne sfatuim clientii si ii sprijinim sa se dezvolte durabil, sa-si creeze principii de stabilitate si de crestere permanenta. Actionam constant pentru mentinerea stabilitatii companiei noastre, pentru consolidarea parteneriatelor, in conditii de dezvoltare durabila.