telefon: +4 0254 548.072

Noi ca echipă

Suntem firma de consultanta in management

care ofera clientilor un intreg set de produse si servicii specializate: managementul afacerilor, financiar-contabilitate, marketing, IT, resurse umane, juridic. Pe parcursul existentei am acumulat experienta in mai multe misiuni fapt pentru care acum avem o anumita expertiza si recunoastere. Clientii nostri sunt firme romanesti din domenii diferite. Avem o echipa tânara si entuziasta de angajati permanenti (economisti, juristi, ingineri, contabili) - care au abilitatile si competentele necesare acestei profesii. Detinem echipamente si programele software specifice, materiale multimedia, o parte a acestora fiind productie proprie sau in colaborare cu partenerii nostri.

Audit&Consulting reuneste o echipa pluridisciplinara de specialisti, venind in intampinarea oamenilor de afaceri si a intreprinderilor mici si oferind un ajutor considerabil intreprinzatorilor si persoanelor cu profesiuni liberale.
Incheierea unor contracete comerciale avantajoase, rezolvarea unor probleme cu cel mai mic consum financiar si de timp, evitarea unor eventuale probleme comerciale, intelegerea corecta a noutatilor legislative depind de alegerea duneavoastra, decizie pe care noi o consideram esentiala in afaceri.
Solutiile noastre sunt cuprinzatoare si variate, apte sa va procure un avantaj net intr-o piata destul de complexa si dificila. Serviciile noastre nu sunt limitate la consultanta si intermediere de afaceri pe probleme juridice si fiscale, cum ar fi indrumarea si siguranta ci se extind si asupra unor arii invecinate, cum ar fi alte operatiuni auxiliare, proponandu-ne se reactionam cat mai rapid si mai eficient la orice sarcina, mare sau mica, sa scurtam distantele si timpii, sa facilitam clientilor atingerea scopurilor comerciale cu un consum minim de bani si energie.