telefon: +4 0254 548.072

Teste de angajare

teste de angajare

Pentru evaluarea rapidă a abilităților profesionale și vocaționale am definit 3 baterii de teste specifice activităților de birou în domeniul contabilității, al resurselor umane și al IT-ului.

Testele au nivel de complexitate mediu și se adresează candidaților într-una dintre următoarele profesii:
  1. - contabil (junior/entry level);
  2. - ofiter resurse umane (junior/entry level);
  3. - programator (junior/entry level);
  4. - electrician-auto (junior/entry level, part-time)

Întrebările sunt concepute astfel încât răspunsurile să poată fi susținute de acasă, cu acces la orice fel de resurse informaționale.
Sensul testelor nu este acela de a vedea ce știe cineva pe de rost ci de a arăta abilitățile de a rezolva o problemă sau de a găsi răspuns la o întrebare.
În cuprinsul testelor sunt întrebări cu răspunsuri la alegere (tip grilă), cu răspunsuri explicative, enumerative sau argumentative.
Răspunsul la aceste teste va fi trimis email pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și tot la această adresă pot fi trimise eventualele întrebări cu rolul de a lămuri anumite aspecte sau sens al testelor.
Apreciem inclusiv răspunsurile greșite dacă ele sunt argumentate solid, logic și pe argumente raționale. Prin urmare mărimea testelor sau complexitatea lor n-ar trebui să vă sperie, dar nici n-ar fi prudent să le tratați superficial.
Ne interesează fiecare detaliu: cum vorbiți (elocință, claritate, logică, argumentație, cursivitate, dicție), cum vă exprimați în scris (cele anterior arătate la care se adaugă punerea în pagină), care sunt așteptările și năzuințele voastre, abilitățile profesionale și vocaționale.

Specificul posturilor:
- activitate de birou;
- program zilnic 8 ore, 5 zile pe saptamână;
- telemuncă (activitatea de acasă) ...este posibilă dar va fi aplicată numai cu titlu excepțional;
- salarizare ...specifică activităților cu studii superioare;
- alte beneficii ... tichete de masă, decontarea transportului;
- indemninazii suplimentare... potrivit politicii de bonusare a companiei;

Dacă veți veni în echipa noastră veți avea șansa de a vă înscrie pe drumul către desăvârșirea profesională.
Vă dorim succes în rezolvarea testelor și așteptăm răspunsurile voastre pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

drd.ec. Ionel Chirigiu drd.ec. Ionel Chirigiu

De aici poti descarca testele:

În continuarea desfășurării procedurii de recrutare se vor parcurge următoarele etape (click pe link-urile de mai jos pentru detalii):

Pasul 1. Acorduri și convenții
Completarea documentelor ce conțin acordurile (de confidențialitate, GDPR, termeni și condiții) reprezintă un pas obligatoriu fără de care procedura de evaluare nu poate continua.
Important:
- acordurile de prelucrare a datelor si GDPR pot fi descărcate de AICIAICI
- deschiderea și editarea se face cu Adobe Acrobat Reader
- ulterior completării documentele rezultate vor fi transmise pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- completați cu atenție și revizuiți documentele înainte de expediere.
Pasul 2. Teste (personalitate si aptitudini)
În această etapă vor fi parcurse 3 categorii diferite de teste: personalitate, aptitudini și viteză de scriere.
a) testul de viteză de scriere este disponibil aici https://10fastfingers.com/advanced-typing-test/romanianhttps://10fastfingers.com/advanced-typing-test/romanian 
b) testul de personalitate este disponibil aici disponibil aici
c) testul de perspicacitate este disponibil aicdisponibil aic
Rezultatele celor 3 teste vor fi trimise pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pasul 3. Interviul telefonic
În cadrul interviului telefonic vom putea schimba câteva impresii referitoare la abilitățile profesionale, vocaționale, rezultatele interimare ale testelor. Pentru a fixa coordonatele interviului, ne veți transmite numărul de telefon, data și ora interviului. Ulterior, de comun acord, vom stabili momentul interviului.   
Pasul 4. Test practic (interacțiunea cu autoritățile)
Întrucât în activitatea noastră cotidiană, interacțiunea cu anumite instituții ale statului (ANAF, ITM, AJOFM, etc.) este parte a procesului de integrare a serviciilor, testul va consta în înregistrarea la AJOFM ca fiind "în căutarea unui loc de muncă". În acest fel vă veți familiariza cu procedee pe care va trebui să le aplicați (sprijiniți, connsiliați) în multe alte aplicații.
Pasul 5. Interviu "one 2 one" (10-15 min)
În cadrul interviului avem posibilitatea să ne cunoaștem mai bine și să ne răspundem reciproc la întrebările pe care le considerăm importante.
Pasul 6. Rezultatele inteviului (email si/sau telefonic)
În urma parcurgerii sesiunii de evaluare (recrutare) vom alege candidatul al cărui profil se potrivește cel mai bine tipologiei postului disponibil. Rezultatele le vom comunica (după caz). Ulterior, vom întocmi dosarul de angajare și ...începem colaborarea.


Pentru a raspunde eventualelor sesizari referitoare la disfunctionalitati ale link-urilor de download, trimiteti-ne un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.